Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Банановият цвят се очертава хит за догодина - идея за купуването на подаръци

отпечатай новината

22.12.2020 10:14 | Видян 1103 пъти

Банановият цвят се очертава хит за догодина - идея за купуването на подаръци

Българите сме известни с навика да избираме подаръци за най-близките си хора в последния възможен момент, откакто не си ги правим сами - който помни, бабите навремето собственоръчно плетяха пуловери, шалове, ръкавици, чорапи за армагани. Ако и вие сте сред онези, които днес - утре, та и вдругиден ще избират какво да вземат, сигурно ще ви бъде полезен днешният ни лайфхак. Според експертите банановият цвят се очертава като хитов за следващата година. 
Не е ясно дали това е шега с всички нас, след като ни причиниха нулева година, която завършваме под ключ, докато купонът се вихри с пълна сила в Ухан, Или пък има някаква връзка с онова, което ни готвят за догодина - астролозите са на мнение, че 2021 г. ще бъде голямо икономическо подлхлъзване - повече по темата обаче ще четете в следващите дни в съответната звездна прогноза за България и света, която подготвяме с помощта на вещи в разгадаването на небесните маршрути, срещи и ретроградности. 
В България, където модата идва със закъснение, зелената вълна така и не се усети, а добре, че двуредните сака за господата и особено за дамите - и за тях с леко мъжка кройка и възшироки, остават за трета година на гребена на вълната, че белким влезем в крак с тренда. Последното не го пишем, за да се заяждаме, а в случай, че сте решили да направите подарък в по-официален стил. 2020 г. беше най-лошата година за модата и особено за майсторите на добре скроените връхни дрехи.
Нека да помечтаем, че както нумерологично градината е под знака на Петицата, а значи - събиране на багаж и пътешествия, банановото като цвят на годината е подсещане за бленувани разходки до топли места и морета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !