Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Камелия: Направих аборт с близнаци на рождения си ден

отпечатай новината

11.01.2021 14:31 | Видян 1739 пъти

Камелия: Направих аборт с близнаци на рождения си ден

Камелия, която вчера отпразнува 50-ти рожден ден, за първи път призна, че на три пъти е губила деца. Най-болезнено било последния път, когато лекарите трябвало да направят аборт на близнаците й точно на неин рожден ден.“Направила съм всичко възможно да имам деца, ако трябва това да се случи в този живот, ще стане“, изповяда певицата в интервю за Нова телевизия. „Ако ми е писано - един ден ще стана майка. Сега се харесвам и обичам повече, отколкото когато бях по-млада. В мене живее Господ. Имам една-единствена татуировка - на нея пише "Господ е в мен". За първи път го казвам", обясни певицата.
Камелия бе категорична, че мъжът до нея Цветин я е накарал да се научи да обича, а раздялата с него била едно от най-трудните неща, които е преживяла.
Тогава била станала жертва на славата и мислела, че всички са й длъжни.“Ти не си момичето, в което се влюбих“, казал тогава Цветин. Тя призна още, че на два пъти е била лудо влюбена в други мъже, като единият бил доста по-млад от нея. Въпреки всичко, Цветин си остава най-важния мъж до нея, на когото разчитала и при раздялата си с „Пайнер“. Това пък бил най-трудният момент в кариерата й.
„Когато видиш баща си в ковчег, осъзнаваш, че го виждаш за последен път. И хем е там, хем го няма. Тогава за първи път осъзнах болката, загубата. Толкова истинска, че не може да бъде описана”, сподели тя със сълзи на очи в интервю пред Мариян Станков- Мон Дьо, излъчено навръх 50-ия й рожден ден. „Страх ме беше да го целуна. Накрая спрях да мисля и го направи
„В деня на погребението му, от гроба му отидох да пея. Накрая споделих за загубата си пред публиката, а Лепа Брена след това питала: „Кое е това момиче така да издържи? След това се сринах”, каза още тя в ефира на Нова телевизия.

„Една звезда не може да има шеф, може да има продуцент“, обясни Камелия решението си да напусне музикалния гигант. „Имахме добри моменти, но и различия“, каза още Камелия пред Мон Дьо и категорично отсече, че никога не е слизала от върха от началото на кариерата си. По-рано през деня тя показа в социалните мрежи как празнува 50-те в суперсекси тоалет и с шампанско в ръка.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !