Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

VIP Brother 3 влиза в "Сделка или не"

отпечатай новината

25.05.2009 16:15 | Видян 12350 пъти

VIP Brother 3 влиза в

От 25 май по Нова телевизия започват специалните издания на телевизионното шоу “Сделка или не”. Всеки делничен ден от 18.00 часа, в продължение на един месец, зрителите на Нова телевизия ще видят любимите си съквартиранти от третия сезон на VIP Brother на горещия стол на Румен Луканов и Банкера. Те не само ще играят, но и ще отварят кутии, ще танцуват, пеят и удовлетворяват всички капризи на Банкера в името на по-добрата сделка. На съквартирантите ще помагат и техните специални гости от Къщата на VIP Brother светският лъв - Евгени Минчев, звездата от сериала “Забранена любов” Диана Любенова, волейболната легенда Любо Ганев и фолк дивата Преслава.

Първи (в понеделник, 25май) пред червения бутон на “Сделка или не” ще играе победителят от Вип Брадър 3 – Део. Той ще трябва да чете стихове на Владимир Висоцки и да ги преведе на български. Така той ще се опита да умилостиви банкера за по-висока оферта. На 26 май пред Румен Луканов ще застане Кристияна Вълчева, а в четвъртък политикът Емил Кошлуков ще поиска 200 000 евро заем от Банкера, за да финансира предизборната си кампания. Дали Банкерът ще му ги отпусне и каква ще бъде лихвата, зрителите ще научат на 28 май в 18.00 часа в “Сделка или не”. Сред другите ВИП участници в “Сделка или не” са Юлиана Дончева, Петя Дикова, Аня Пенчева, Саша Антунович и др.

От 8 юни започва поп-фолк седмицата на “Сделка или не”. Участие в нея ще вземат Преслава, Милко Калайджиев, Устата, Софи Маринова и нейния възлюбен Дачо.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !