Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Сестра компаньонка съди Марая Кери за $ 1,25 милиона

отпечатай новината

04.02.2021 12:30 | Видян 727 пъти

Сестра компаньонка съди Марая Кери за $ 1,25 милиона

По-голямата сестра на поп дивата Маря Кери съди певицата, предявявайки иск за $ 1,25 милиона, защото звездата я „унизила публично“ в автобиографията си, разкривайки някои нелицеприятни семейни тайни. В своята книга поп и арендби кралицата пише, че Алисън я дрогирала като малка, друг от братята й злоупотребил физически с нея, а приятел на майка им я заплашвал с убийство, когато последната решила да прекрати връзката им.

В главата Dandelion Tea („Чай от глухарче“) певицата разкрива, че когато била на 12 години сестра й Алисън, по онова време 20-годишна, я упоила с валиум и я качила в колата на въоръженото гадже на друга от сестрите им, опитвайки се да я пробута за проститутка. Марая обвинява Алисън и за това, че я изгорила, като плиснала срещу нея врящ чай.

59-годишната днес Алисън, която по-рано бе арестувана за проституция, твърди, че страда от синдрома на посттравматичния стрес заради бурното си минало, а книгата на сестра й я тласнала обратно към алкохолната зависимост и задълбочила страданията й. Алисън иска $ 1,25 милиона обезщетение от Марая за „умишлено нанасяне на огромен емоционален стрес“ и за „публично унижение“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !