Енджи Касабие разкри наистина на...

Енджи Касабие не потвърди, че е излъгала за възрастта си...

Константин изглежда смазан

Коцето има доста уморен вид и ужасява зрителите на Нова с...

Райна в епицентъра на земетресение

отпечатай новината

28.05.2009 14:15 | Видян 7435 пъти | Коментари 5 | Гласували 3

Райна в епицентъра на земетресение

Певицата почувствала силата на земния трус, с епицентър Валандово, точно когато се подготвяла за изпитите от лятната си студентска сесия. По това време тя била в родния си Сандански. Нейните две кученца първи усетили земетресението и алармирали своята ученолюбива стопанка. Райна е успяла предварително да вземе цели четири изпита, но до завършването на учебната година й остават още три.

Въпреки уплахата, тя продължила своята подготовка и запазила самообладание. Фолк звездата вече е готова и с новия си видеоклип към песента „Грешка“. Видеото е заснето в нарочно изработен декор от голям творчески екип.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
05
Пешо 17.06.2009 22:13ч.

Прав сте. Това беше чалга-земетресение. Да знаете какви чудни земетресения стават на Запад. Това си е типична балканска чалга.

04
Боби 02.06.2009 11:43ч.

Чалгаджийка като чалгаджийка.....С всичката му простотия и кръчмарщина.Каквото и да завърши-пак си остава чалгаджийка.А от това по-лошо няма

03
Пешо 29.05.2009 16:15ч.

Браво, Райне! При всяко ново земетресение ни звучи в ушите тноят хит "Любов по скалата на Рихтер". Цяла България и Македония те обичат.

02
Грую 29.05.2009 16:12ч.

Разни мъже, разни идеали. На по-мъжествените идеалът е Райнето или подобна нежна душа и снага като при нея, на по-изфинените - вероятно атрактивно е тямото и музиката на Фънки или друг подобен на него с подчертано татарска или анадолска физиомутра, демострираща произхода си от рода Дуло пред бракята мякедонци.

01
Драго 28.05.2009 16:58ч.

Не използвайте английските думи "hit"и "clip" за чалга помията.Тези думи традиционно се използват за музиката,а чалгата както знаете не е музика...Използвайте ромски термини!Ромският език е езикът на чалгията И не наричайте чалгаджийките-гюбеклийки "певици",защото обиждате милионите истински изпълнители по света!

<--advertising -->