Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Инфарктна отборна битка и тежки елиминации тази седмица в MasterChef

отпечатай новината

16.03.2021 16:53 | Видян 2441 пъти

Инфарктна отборна битка и тежки елиминации тази седмица в MasterChef

Напрегната работа в тандем, инфарктна отборна битка и виртуозен master клас предстоят в „MasterChef“ по bTV. Най-добрите хоби-готвачи ще представят своите ястия не само пред Chef Петър Михалчев, Chef Андре Токев и Chef Силвена Роу, но и пред взискателното жури на „България търси талант“. Решени да тестват границите на уменията си, участниците в състезанието ще тръгнат на кулинарна обиколка от Балканите и ще стигнат до Швеция.
Във вторник под капака на митичната кутия на „MasterChef“ претендентите за титлата и за приза от 100 000 лева ще открият продукт, който мнозина наричат ядка, но всъщност е ярък представител на семейство Бобови. В кухнята на най-гледаното кулинарно шоу фъстъкът ще трябва да се превърне в звезда, а не да остане в поддържащата роля.
Разделени по двойки, хоби-готвачите ще приготвят общо ястие. Още в първите минути някои от тях ще заработят в синхрон, а други ще демонстрират недоволство от авторитарните си кулинарни партньори. Само един тандем ще се справи перфектно със задачата като приложи палитра от техники. Chef Роу ще похвали смелостта и полета на въображението на авторите, и ще им връчи значки за имунитет.
Гост в първия за сезона master клас ще бъде изключително колоритния Chef Златко Йованович, работил на много места в Европа, а сред верните му фенове са музикантите от Sypress Hill. Той ще разкрие тайните на сръбската кухня и

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !