Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Сергей Станишев и Ивайло Калфин в „Стани богат”

отпечатай новината

29.05.2009 15:40 | Видян 7866 пъти | Гласували 1

Сергей Станишев и Ивайло Калфин в „Стани богат”

Министър-председателят на България Сергей Станишев и вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин са главните герои в телевизионната игра „Стани богат" следващата седмица.

В понеделник, 01 юни, двамата ще се състезават в тандем благотворително за децата на България.

Освен на въпросите в рамките на играта, Станишев и Калфин ще отговарят и на такива, свързани с политиката, предстоящите избори и личния живот.

Оказва се, че по-интересно за премиера е да обикаля общините и да се среща с хората и техните проблеми, отколкото да стои в кабинета си, зает с рутинна работа. Чия професия е по-опасна - на премиера или на неговата приятелка - ще стане ясно в понеделник вечер от 20:00 часа по „Нова телевизия".

След консултация с министъра на финансите Пламен Орешарски премиерът и външният министър ще обявят в „Стани богат", че сумата от 434 430.40 лв., която се начислява като ДДС на изпратените в рамките на третия сезон на VIP Brother общо 2 172 152 смс-а и телефонни обаждания, ще бъде използвана от държавата целево за каузите на благотворителното предаване.

„Министър Орешарски е много принципен човек и не прави компромиси, когато случаят опира до държавата и до закона. Но той пое ангажимента, че държавата е готова да се включи към благотворителната кауза със същата сума, която съвпада с тази на ДДС", заяви по време на снимките премиерът Сергей Станишев.

Във второто издание на „Стани богат" следащата седмица, което ще се излъчи в сряда, министър-председателят ще партнира на Ники Кънчев като водещ, докато Ивайло Калфин отговаря сам на въпросите в състезанието. Към общата сума, спечелена в интелигентното състезание, двамата политици ще добавят и по една своя заплата. предстоящите избори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !