Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Манолова осъди Домусчиев

отпечатай новината

30.03.2021 18:33 | Видян 1629 пъти

Манолова осъди Домусчиев

Победихме любимия олигарх на Борисов с организаторката на референдума срещу депо за опасни отпадъци в Пещера Златка Цвеева. Спечелихме делото, заведено срещу Златка от близката до Кирил Домусчиев фирма „Биовет“, която е оператор на инсталацията за горене на боклук в града.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова във видео на живо във Фейсбук заедно с председателя на Инициативния комитет срещу мръсния въздух в Пещера Златка Цвеева по повод излязлото днес решение на Окръжния съд в Пазарджик.

Вицепремиерът Захариева в качеството си на кандидат за депутат е посетила „Биовет“ в Пещера днес за предизборна агитация. Това е фирмата, която скочи срещу Инициативния комитет за референдум дали да бъде изградено депо за опасни отпадъци в града, каза още Манолова по повод на признанието на вицепремиера Захариева, че на бизнеси като този трябвало да им се помага и да им се улеснява дейността.

Явно вицепремиерът Захариева не се интересува какво мислят гражданите на Пещера, какво дишат и какво мислят за тази дейност, която е лансирана от държавата и от нейния началник Бойко Борисов. Има нужда от гласове и отишла в „Биовет“ да събира гласове от работниците и от ръководството, коментира още Манолова.

Тя посочи, че Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ ще бъде до всички обикновени хора като Златка Цвеева и ще ги подкрепя в техните каузи срещу близките до властта и срещу икономически силните, които ги мачкат и тормозят.
Припомняме, че срещу Цвеева бяха заведени два иска от фирмата на обща стойност 150 хил. лв. – един за 100 хил. лв. и един за 50 хил. лв.

 

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !