Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Концерт в памет на маестро Вили Казасян в Music Idol

отпечатай новината

01.06.2009 11:40 | Видян 4022 пъти

Концерт в памет на маестро Вили Казасян в Music Idol

Последният голям концерт преди финала на 8 юни ще бъде в памет на председателя на журито на Music Idol 2 - маестро Вили Казасян. Хилда Казасян ще бъде специален гост и член на журито.

Талантите ще имат възможността и нелеката задача да пеят с Биг Бенд. Утре вечер всеки от тях ще изпълни по две песни на Beatles - най-успешната група на всички времена, по аранжименти на самия маестро Вили Казасян.

Зрителите ще имат възможността да видят и най-паметните моменти на маестрото в Music Idol 2. And I Love Her, Michelle, In My life, Ticket to Ride - са само част от парчетата на легендарната ливърпулска банда, които ще изпълняват четиримата финалисти в третия сезон на шоуто - Магдалена, Боян, Преслава и Русина.

Тази седмица в Music Idol елиминации и отпаднали участници няма да има, но линиите за гласуване ще бъдат отворени и зрителският вот ще бъде валиден за големия финал следващия понеделник.

В сряда четиримата финалисти от третия сезон ще пеят в дует заедно с победителите и техните подгласници от Music Idol 1 и Music Idol 2 - Невена, Теодор, Тома и Нора.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !