Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Шампионът по културизъм от "Фермата" стана жена

отпечатай новината

22.04.2021 13:35 | Видян 2114 пъти

Шампионът по културизъм от

Мнозина ще запомнят петия сезон на "Фермата", излъчен през 2019 г., с участието на балканския шампион по културизъм Тихомир Рангелов, който накара всички да говорят за него, признавайки в ефир, че е хомосексуалист и има дългогодишна връзка с влогъра Красимир Николов, познат още като Стамбини, с когото живеят на семейни начала.

Тогава немалко от зрителите пред малкия екран бяха озадачени от неговото откровение, тъй като мускулестата му физика и мъжественото му излъчване далеч не се вписваха в общоприетите разбирания за представителите на сексуалната му ориентация.

По всичко личи обаче, че той все още съвсем не е приключил с изненадите, тъй като отскоро вече е... жена. Неотдавна Тихомир лично обяви, че е транс, показвайки преобразяването си в социалните мрежи, където заличи името, дадено му по рождение, заменяйки го с Мелиса Рангелова. От известно време насам той качва в акаунтите си снимки, проследяващи прехода му от единия пол към другия, на които е напълно неузнаваем. На изображенията ясно се вижда, че той е свалил значителна част от теглото си, а освен това е пуснал по-дълга коса, която е изрусил, и си е поставил два пиърсинга - над дясната вежда и до лявото око.

"До момента без никакви хирургични намеси и интервенции. Още съм в самото начало, тепърва предстоят големите промени. Много ми помогнаха 3-те метода за детоксикация, алкализация, пречистване и подмладяване на организма и кожата. Истината е, че много дълги години отлагах това... и сега следвам сърцето си истински. Осъзнавам, че съм тръгнала по-доста труден и дълъг път. Определено имам нужда от това сега", написа той, говорейки за себе си в женски род, към колаж от две свои снимки, показващи го преди и сега.

В една от публикациите си риалити звездата разкри, че е свалил цели 30 килограма, но така се чувства по-щастлив от всякога. За да онагледи думите си, приканвайки потребителите на виртуалното пространство да открият разликите, той сподели втори колаж, като на една от

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !