12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Мария с Вюитон: най-стилна на Оскарите

отпечатай новината

26.04.2021 10:15 | Видян 2064 пъти

Мария с Вюитон: най-стилна на Оскарите

Мария Бакалова - звездата от „Борат” 2, не получи „Оскар“ за актриса в поддържаща роля. Победителката в тази категория е Юн Ю-джун за изпълнението си в „Минари“.

На церемонията по раздаването на наградите в Лос Анджелис Бакалова изглежда беше измислила най-лесния начин да се спазва двуметрова социална дистанция като облече рокля с широчина шест метра, посочва Би Би Си, цитирана от БНР.

Роклята на „Луи Вюитон“, която носеше младата актриса, е направена от 100 метра тюл - лек мрежест материал - съчетан с дълбоко V-образно деколте, украсено с диамантена огърлица.

Номинираната за най-добра актриса в поддържаща роля изглеждаше невероятно, докато ходеше по червения килим, и честно казано, всички се радвахме, че Бакалова най-накрая получи шанса да покаже по-бляскавата си страна, отбелязва Би Би Си.

Ролята ѝ в „Борат” 2 беше пълна противоположност - тя включваше всичко: от интервюиране на Руди Джулиани в хотелска стая до участие в множество груби сцени (ще знаете, ако сте гледали филма). Ако някой спечели от появата на червения килим тази година, това е Мария, посочва още Би Би Си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !