Джигитът Мушамата разби трето БМВ на...

Ето кой затвори бул. България за 4 часа. Джигитът...

Шефът на UFC: Най-скъпоплатен бос

Ари Емануел, управляващ два гиганта - TKO Group редом с...

N.O.H.A. завладяват българското Черноморие в края на юли

отпечатай новината

02.06.2009 11:15 | Видян 3278 пъти

N.O.H.A. завладяват българското Черноморие в края на юли

Изпълнителите на превърналия се в култов хит „Tu café” - N.O.H.A. официално потвърдиха турнето си в България. Космополитната група ще се развихри в четири нагорещени точки по българското Черноморие – Варна, Несебър, Созопол и Лозенец между 29 юли и 1 август 2009 г.

Филип, Минерва, Чеви MC, Тим, Алекс, Джош и Тобиас, по-известни като N.O.H.A., се събират от различни краища на света и разтърсват европейската сцена вече 12 години, за да променят приетите разбирания за клубна музика. Последният албум на групата “Dive in your life” не престава да радва феновете със свежия си микс от брейкбийт, дръм енд бас, електронен джаз и поп.

Хитове като „Dive In Your Life" , „Tu Café”, „Balkan Hot Step” са любими и на българската публика, която изпадна в екстаз при първото посещение на групата в София в края на миналата година. Столичният парти център 4 км се оказа тесен за 2 000-те почитатели, събрали се за да чуят и видят първия лайв на N.O.H.A. у нас.
„След незабравимото изживяване в София всички от групата бяхме сигурни, че ще дойдем в България отново”, сподели вокалистката на формацията Минерва. ”Радваме се, че ни се отдаде възможност да се завърнем още това лято и то не само с един концерт, а с цели четири. Аз съм човек, който е влюбен в морето и вече нямам търпение да се насладя на българското Черноморие и отново да се срещна с българската публика”, допълни тя.

Турнето на авангардната група в България ще е под наслов „N.O.H.A.&TERENonTour” и е част от стартиралите миналата година музикални събития, организирани от Feelme Crew. Преди пристигането си в страната „шумът на човешкото изкуство” ще разтърси фестивали в Чехия, Словакия и Унгария.

До няколко дни ще бъдат пуснати в продажба и билетите за горещото турне на N.O.H.A. в мрежата на TICKETSTREAM (www.ticketstream.bg) и EVENTIM (www.eventim.bg) в цялата страна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !