Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Катя от "Бягство към победата": Дългия пак минава тънко!

отпечатай новината

03.06.2009 11:01 | Видян 33719 пъти | Гласували 4

Катя от

Катя Вачева е най-устатата от двете скандални Екатерини, отпаднали от американския кавър-риалити на Слави Трифонов Бягство към победата. Зад гърба си има не малко медийни изяви както по телевизията, така и в пресата. Участва в клипове и реклами. Печели титлата Най-сексапилен модел на България 2008. С Азис са бивши приятелки, а Киро Скалата е неин откривател. Решихме да си поговорим с Катя за Бягството и по-специално за неговия продуцент.

Слави Трифонов как се държа с Вас зад кадър?

Беше 12 часа през нощта, когато минахме на кастинга. Всички от екипа бяха изморени. Очакваха да сме изнервени. Но ние влязохме наперени със змийските костюми и буквално ги събудихме. Слави седя 5 минути и не знаеше какво да каже.

Защо?

Защото не е очаквал. Моето лично мнение е, че като види хубави жени, започва да се притеснява. Той каза „Вие защо сте облечени така? Падна ми мандибулата!”

Не изглежда като човек, на когото биха омекнали капачките пред някоя хубавица...

Зад мутренския му образ живее много мека душа. Според мен е болезнено чувствителен. Той е зодия Везни, като бившия ми приятел и знам, че те винаги трябва да са на първо място в очите на хората, но не си признават колко са слаби.

Харесвате ли го? Бихте ли имали нещо общо с него?

Ами да, харесвам го като мъж и не бих му простила!

Сваляше ли Ви?

Специално мен, не мога да кажа, че ме е свалял. Когато ни дисквалифицираха и се върнахме до бТВ да си вземем багажа, отново беше 12 часа през нощта. Не очаквахме Слави да е там по това време. В един момент го виждаме да се разхожда с любимия си бял анцуг. Беше с него и с черните очила в Син Сити миналата година. Облегна се на една колона. Жените бяха много агресивни – ходеха при него, говореха му нещо, той отговаряше само с „да, да” - явно беше в настроение... Та, да се върнем на бТВ. Мислехме, че Слави ще ни вдигне луд скандал за това, че сме разигравали екипа. Останахме тримата с Катя и него. Ние бяхме мръсни, с кубинки, без грим. Седна срещу нас, попита ни как сме. Обърна се към мен с думите: „Какво се оплакваш ти, бе? Я, се виж с тия цици, с тия дълги крака...” Катя се изправи, започна да си рови нещо в багажа, а той я хвана за гъза и й вика: „Ами ти, с това хубаво дупе къде си тръгнала?!” След това ни попита: „Къде ще ме водите сега?” Разказах му случки от самото предаване и му беше много забавно.

Седнахте на диванчето в шоуто му заедно с Емануела...

Тогава той не беше в настроение. Беше подкован от сценаристите. Искахме да го изненадаме с нашия подарък и ги помолихме да не му казват. После видях в сценария, че пише: „Момичетата поднасят подаръка на Слави. Слави се учудва: „Ауу, какво е това!” Той не може да импровизира и затова сценаристите му пишат всичко.

Имали нещо общо с Емануела?

Не. До колкото знам в момента Слави ходи с русо момиче от Шумен. Видели са ги в хотелски комплекс извън София. Била много хубава приятелката му.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !