Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Принц Чарлз планира да лиши от титли децата на Меган и Хари

отпечатай новината

21.06.2021 12:25 | Видян 1938 пъти

Принц Чарлз планира да лиши от титли децата на Меган и Хари

Децата на Хари и Меган Маркъл никога няма да получат титли на принц и принцеса. Такива слухове се завъртяха из британската преса по повод плановете на принц Чарлз за бъдещето на монархията. Престолонаследникът ясно е заявил на двойката да не очакват титли за Арчи и Лилибет когато той се възкачи на трона, пише Daily Mail. Въпреки, че внуците на всеки британски владетел имат право да се титуловат като принцове и принцеси, посочва изданието.

Херцозите на Съсекс очакваха двете им деца, които в момента нямат титли, да станат принц и принцеса, когато принц Чарлз стане владетел. Сега кралското семейство обаче имало намерение да промени законите, за да лиши Арчи и Лилибет от привилегията.

През 1917 Крал Джордж V издава декрет, с който обявява, че внуците на всеки владетел автоматично получават титли. Малко повече от век по-късно, неговите наследници планират да отменят този регламент. Принц Хари и съпругата му Меган в момента живеят в САЩ заедно с двете си деца. Миналата година двойката официално се отказа от кралските си задължения, за да заживее нормален живот.

Това обаче предизвика гняв у британците и обтегна до край семейните отношения в кралската фамилия.

Масло в огъня наля и скандалното интервю на херцозите пред Опра Уинфри, в което те обвиниха дворцовите среди в расизъм и се оплакаха, че са били лишени от охрана в опасни за тях времена.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !