Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Наследникът на Карл Лагерфелд с...

Риалити звездата Силвия Юрукова се похвали в социалните...

Савина от "Антибиотика" е съкрушена след адската загуба

отпечатай новината

11.07.2021 09:13 | Видян 3014 пъти

Савина от

Савина Петкова, по-известна като Савина от женското трио "Антибиотика", макар и бавно, отново се връща към живота след жестоката загуба на любимия си съпруг Никола, който през април тази година бе покосен от терминален мозъчен тумор.

Младият мъж се бореше с коварната болест от две години, но за съжаление ракът бе много агресивен и го погуби без време. Наскоро Савина намери сили да се покаже отново в социалните мрежи, а от вида я става ясно каква жестока тъга присъства в душата й.

undefined

Повече от година изпълнителката не беше сменяла профилната си снимка в социалните мрежи, но очевидно е взела решение някак да продължи напред в живота си заедно с дъщеричката си Сиенна.

"Моя прекрасна Савина, обичам те!", написа колежката ѝ от "Антибиотика" Ани Радкова. Савина и семейството ѝ от години живеят в Щатите и поне към момента певицата няма планове да се връща в България. 

Двамата с Никола, с когото са и съученици, се срещат случайно преди години, когато Савина заминава на екскурзия в Америка. Бързо преоткриват любовта си и не след дълго се превръщат в истинско щастливо семейство. На 9 юни съпругът на Савина трябваше да навърши 44 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !