Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Светла Иванова представи новия си поп-фолк репертоар в известен столичен клуб

отпечатай новината

30.01.2008 09:46 | Видян 6317 пъти | Гласували 1

Светла Иванова представи новия си поп-фолк репертоар в известен столичен клуб

Нашумялата певица Светла Иванова представи новия си поп-фолк репертоар в известен столичен клуб. Автор на песните е известният български композитор Стефан Димитров. Сред публиката бяха забелязани журналистката Патриция Кирилова, рапъра Устата и певицата Софи Маринова. Запис на концерта ще бъде излъчен прайм-тайм в ефира на Канал 1 на БНТ и всъщност е сцена от новия български телевизионен сериал „Приключенията на един Арлекин” на режисьора Иван Ничев.
В ролята на фолк-певица Светла Иванова се превъплащава след като Иван Ничев гледа видеоклипа й  „C’est la vie”. Режисьорът веднага се свързва с нея, следват два кастинга и одобрение за ролята на поп-фолк звездата Евелина. Светла с удоволствие приема поканата за участие в сериала и най-отговорно се заема с изучаването на характера на героинята си . «От една страна ми беше лесно, защото все пак играех певица, от друга – трудно, защото трябваше да бъда жестока и безкомпромисна в поведението си, което не е моя присъща черта», споделя Светла Иванова. Снимките на сцените с популярната изпълнителка продължиха две седмици, като денят на снимачната площадка започваше в осем сутринта и приключваше късно вечер. Въпреки това, на въпроса дали би се снимала отново във филм, Светла отговаря, че би го направила с най-голямо удоволствие. Певицата не пожела да сподели много подробности около сюжета, защото всички ще имаме възможност да гледаме епизодите с нейно участие идните понеделник и вторник, но не пропусна да отбележи възхитата си от актьорската игра на Тодор Колев, Татяна Лолова, Георги Мамалев, Николай Николаев, Никола Анастасов, Николай Урумов и Деян Донков.
Почитателите на Светла Иванова вече са запознати с афинитета й към киното от видеото към последния й хит «Някъде там», в което участват популярните български актьори Мария Каварджикова и Любомир Бъчваров. Песента в момента е на първо място в класацията на БГ Радио «Нашите 20», а станалото вече известно мече към клипа на Светла Иванова, ще бъде подарък за всички, които си купят DVD-то с най-добрите й видеоклипове. DVD дискът носи името «Lovestory” и  ще излезе в Деня на влюбените – 14 февруари.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !