бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Мария заряза айдълите заради СПА в Девин

отпечатай новината

08.06.2009 09:40 | Видян 14563 пъти | Гласували 2

Мария заряза айдълите заради СПА в Девин

Звездата от журито на Мюзик Айдъл Мария заряза за една вечер шоуто, за да се наслади на СПА терапиите в открития преди два месеца пет-звезден СПА хотел “Персенк” в град Девин. Освен, че се потопи в аромата на етеричните масла и масажите, сексапилната фолк-изпълнителка откри с мини-концерт лятната градина на хотела, а гостите до петсутринта пяха заедно с нея популярните й фолк-парчета. Цяла вечер обаче гласовития славей на “Пайнер” пи минерална вода.

“Не пия алкохол и не вечерям след 20 часа”, разкри тайната за перфектната си фигура Мария. Звездата допълнително изненада собственика на “Персенк” Николай Иванов, като му сподели че след като е родила за шест дни е върнала килограмите си. Той от своя страна пък й предложи да направят дует, тъй като много я харесва като изпълнител.

Най-вероятно Мария ще е и една от звездите на лятното турне на Пайнер, което започва средата на месеца и ще е безплатно за всички фенове. “Когато съм далеч от дома не мога да издържа без дъщеричката си Марая и няколко часа, затова винаги след участия се прибирам в София, за да сме заедно колкото се може по-често, докато расте” – допълва звездата.

След участието си в “Персенк” Мария обеща на всяка цена да се завърне в Девин, но този път на СПА-почивка със семейството си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Мария с два нови хита

Няма коментари към тази новина !