Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

Орлин Павлов, Лео и Емо Костадинов вдигнаха купата на Tullamore Dew

отпечатай новината

08.06.2009 11:30 | Видян 4744 пъти

Орлин Павлов, Лео и Емо Костадинов вдигнаха купата на Tullamore Dew

Отборът на футболните звезди на България, подкрепени от Лео и Орлин Павлов, грабна купата на мини-турнира по футбол, организиран от Tullamore Dew в събота в столичния комплекс „Спортна София” в Борисовата градина. Отборът начело с Емо Костадинов успя да надвие тима на Ирландското посолство на полуфиналите с резултат 4:1, след което на финала победи топ-спортните журналисти на България.

„Радваме се, че успяхме да надвием приятелите ни от Ирландското посолство, а победата над най-добрите спортни журналисти на финала бе истинска чест.”, споделиха от отбора на футболните звезди, „Истинската радост ще дойде, ако и националите ни довечера повторят нашия успех. Стискаме им палци!” добавиха те.

Началото и края на мини-първенството, организирано от ирландско уиски №1 в България, бяха белязани от красотата на Елеонора Манчева, Мисис Вселена 2007, която почетно ритна първата топка и асистира на Иво Тoнев, представител на Столична Община, при връчването на почетната купа и медалите на победителите. Коментатор на турнира пък беше водещата от Ринг ТВ Петя Кузева, която убеди всички присъстващи, че дамите също разбират от футбол.

В турнира участие взеха четири отбора, които изиграха два полуфинала и един финал. Отборът на ирландското посолство начело с консула на Ирландия в България Марк Бартън и вратар национала ни Здравко Здравков загуби с 4:1 полуфинала от отбора на Tullamore Dew България, в който много сили за победа хвърлиха българиските футболни легенди Емил Костадинов, Цанко Цветанов, Дончо Донев и Георги Гинчев, които бяха подкрепяни и от Орлин Павлов и Лео.

По време на  другия полуфинал ирландските журналисти, дошли да отразяват мача България - Ирландия по-късно същия ден, бяха разгромени от топ-спортните журналисти на водещите национални медии при краен резултат 3:1.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !