Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Плеймейтката преоткри ”професия Златка”

отпечатай новината

08.06.2009 12:15 | Видян 20628 пъти | Гласували 5

Плеймейтката преоткри ”професия Златка”

Плейбойката Златка Райкова отпразнува първите си снимки в сериала ”Забранена любов” и в същото време направи дебюта си в амплоато на водеща. Русокоската едва удържа прелестите си да не изкочат от ултрасекси бяла рокличка, докато водеше поредното издание на Live Dance Show в столичния клуб ”Бизаро”.

”Вълнувам се много, за първи път ми е! Бих го сравнила с първия път в секса...”, започна с провокация да реди бисерите си Златка. ”Ето вече преоткрих същността на ”професия Златка” и се чувствам истински себе си, това е най-важното”, допълни горещата плеймейтка.

В разгара на купона тя издаде, че в ”Бизаро” са и сценаристите на хитовия сериал ”Забранена любов”, с които имат повод да празнуват, а именно първите й снимки като актриса. Пред гостите Златка най-накрая издаде повече за ролята си, нещо което досега пазеше в тайна. ”Вярно ще играя с истинското си име, но няма съвсем да бъда такава каквато съм в реалния живот”, уточни пазарджишката палавница. За да се чувства още по-уверена в амплоато на водеща, приятелят на изкусителката - самбиста Благой Георгиев също беше сред гостите. Той се настани на бара на заведението, откъдето внимателно наблюдаваше как половинката му разчупва обстановката с много танци, лафове и сексапил.

Сред кулминационните моменти на вечерта беше и еротичното ядене на банани. Златка и партньора й като водеща - актьора Стилиян, предизвикаха няколко девойки да направят показно на зададеното им занятие.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !