И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Златка Димитрова направи бившия си на нищо

отпечатай новината

10.08.2021 14:58 | Видян 1755 пъти

Златка Димитрова направи бившия си на нищо

Откакто се раздели с фитнес инструктора Кирил Танев Златка Димитрова сякаш е преобразена. Плеймейтаката, покрай която Танев доби популярност, от известно време е на крилете на любовта и не крие щастието си.

Наскоро атрактивната брюнетка направи серия от признания за настоящия си мъж, който предизвикаха бурни реакции в социалните мрежи, най-вече в частта, в която го сравнява с бившия си.

Както е добре известно, брюнетката имаше връзка с фитнес инструктора Кирил Танев в продължение на 2 години, но към днешна дата и двамата вече са затворена страница един за друг - или поне така изглежда. В живота на Злати вече има нов мъж, от когото тя е не просто очарована, но и признава нещо, което едва ли някой е очаквал да чуе от нея толкова скоро.

"Не съм имала такъв мъж досега! Кирил не може да му стъпи на малкия пръст!", споделила наскоро тя с приятелки, пише "Уикенд".

"Омръзна ми да съм първичната, бързаща да сподели щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила, ще се опитам максимално да скрия личния си живот”, коментира наскоро брюнетката и в тв интервю, като не пропусна да засегне бившия си с репликите, че според нея една връзка не може да се гради върху ултиматуми, криене и перманентни лъжи. С това намекна, че Танев не е бил достатъчно откровен с нея и по всяка вероятност разлъката се е случила заради изневяра от негова страна.

"Понякога човек трябва да си тръгне, за да бъде оценен. Повечето мъже не могат да живеят със илна жена като мен, не могат да си потъпчат егото. Аз съм много търпелива, но сложа ли край, значи е истински край. Започвам да водя една битка между разума и сърцето, а това е най-страшната битка, но разумът при мен винаги побеждава”, обяснява Димитрова.

С бащата на сина си – Мирослав Недев, тя също не се раздели в добри отношения. В момента те поддържат комуникация, но само заради наследника им. И дума не може да става за приятелство помежду им. "Общуваме нормално заради детето. Той винаги е добре дошъл, ако иска да го види. Двамата прекарват известно време заедно", коментира още плеймейтката.

И въпреки че е много активна в социалните мрежи и почти винаги отговаря на въпросите на своите последователи, Злати се гневи всеки път, когато някой от тях си напъха носа не там, където трябва. "Ще помоля всички "загрижени" да престанат да ми задават въпроси с надеждата да разберат какво се случва с мен. Какво става в леглото ми не е обществено достояние и не ви интересува. Имайте малко уважение!".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !