Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Айви на тайна среща с Ищар

отпечатай новината

08.09.2021 11:08 | Видян 1312 пъти

Айви на тайна среща с Ищар

Популярната певица Ищар е инкогнито в България. Без да има изява на музикалната сцена, израелската звезда посети родината ни, забелязаха я очевидци по време на нейни вечери в столични ресторанти. Хитовата изпълнителка се срещна и с наша певица от "Пайнер", за да разменят няколко думи и родната чалгарка да получи ценни съвети от Ищар. 

Звездата на музикална компания “Пайнер“ Айви успя да се срещне със световноизвестната певица Ищар, благодарение на своя колега Ави Бенеди. Както повечето от българските меломани знаят, Ави Бенеди е дългогодишен приятел на международната звезда, с която го свързват и много съвместни музикални проекти.

През 2016-та година той бе част от концерта й в България и винаги, когато имат възможност, двамата изпълнители не пропускат възможност да се видят. Така бе и това лято, когато Ищар отново гостува в страната ни. Двамата с Ави работят по нов проект и в лична среща обсъдиха подробностите около него. Певецът пък бе в компанията на Айви, с която имат няколко съвместни проекта. 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !