Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Елица и Стоян с Еко награда, летят за концерт в Дъблин

отпечатай новината

09.06.2009 16:20 | Видян 4892 пъти

Елица и Стоян с Еко награда, летят за концерт в Дъблин

Гордостта на Българя от Евровизия 2007, Елица Тодорова и Стоян Янкулов получиха нова награда в актива си с отличия. Дуетът получи наградата на Кампания „Зелена Община”, и Зелена песен на България за песента “Земя” заради грижата и опазването на природата в България.

Музикалната двойка от дълго време е заета с еко темата. Още през 2007 г. те стартираха кампанията “Да запазим Земята чиста!”, след което станаха лица на кампанията “Да засадим дърво!”. Новият аранжимент на „Хубава си моя горо”, който те представиха преди седмица в София е продължение на девиза на кампанията „Да върнем гората в нашия град”.    

Днес дуетът отлита за Лондон. На 10 юни Елица и Стоян ще направят голям концерт в Дъблин, Ирландия в най голямата концертна зала The National concert Hall.

Ирландската преса и сайтът на концертната зала анонсират дуетът като ”Шаманите от България”, което внася още по голяма екзотичност и нетърпение в очакванията на почитателите на етно музиката и на дивите ритми.

Билетите за концерта са на цени от 20, 25 и 30 евро. Концертът се организира със любезното съдействие на Bulgaria Air и на Посолството на България в Ирландия.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !