Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Изгониха Диона с полиция

отпечатай новината

23.09.2021 10:03 | Видян 543 пъти

Изгониха Диона с полиция

Новоизлюпената поп фолк певица Диона направо побесня заради скорошна ситуация в хранителен магазин. Бившата рапърка отишла на пазар, но се наложило или да смени магазина, или да се откаже изобщо да пазарува, а причината е повече от взривоопасна.

Диона отказала да си сложи предпазна маска на лицето, каквото изискване има още от началото на пандемията не само за хранителните магазини, а вместо това повдигнала якето си на устата. Както е видно и от клипчето, което изпълнителката е качила в социалните мрежи - охраната не я допуска да влезе.

Може ли някой да ми обясни, ако парче тънък плат от измислена маска, може да ме “предпази” от още по-измисления вирус, защо ЯКЕТО МИ ДА НЕ МОЖЕ?! Ако изобщо целта е да съм предпазена от нещо, или целта е да се развива бизнеса с маски … Гнус ме е!!! До кога ще търпим да ни казват как да живеем и какво да правим?!

Чак СОТ, чак полиция, чак заплахи и повишаване на тон, докато маската му е на половината лице… Не му закрива носа! Защо ако съм ваксинирана и съм изкарала вируса да нося маска?! НЕ ЖЕЛАЯ ДА НОСЯ МАСКА!!! Искам да живея в тази държава и съм един от малкото ми връстници, които се борят, и предпочетоха да останат тук.

СЪЖАЛЯВАМ… Бях третирана като убиец, крадец и всичко останало, но не и нормален човек. МЕРЗОСТ, ПОДИГРАВКА, НИЗОСТ! До кога...", пише с гневен тон Диона в профила си, където очаквано поста й предизвиква бурни дебати.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !