Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Райна и Вергил работят за бебе

отпечатай новината

25.09.2021 10:37 | Видян 1990 пъти

Райна и Вергил работят за бебе

Райна отново е на крилете на любовта, а в живота й има човек, който явно знае как да я накара да блести - нещо, което в последно време на Пилето на поп фолка не й се получаваше много добре заради тъгата от загубата на майка й.

Вече повече от година поп фолк дивата е заедно с Вергил Йерусалимов, който по професия е ветеринарен лекар и живее, и работи в родния на певицата Сандански.

Именно любовта към четириногите приятели събира двойката, както и още много други общи страсти, разбира се - сред които пътуваня, спорт и филми. Напоследък Райна прекарва повече време в родния си град, където й се наложило да потърси кучешки лекар и така попаднала на Вергил. Това се случва малко преди да загуби кученцето си Карпуз, който си отиде през пролетта на миналата година, пише "Уикенд".

Райна обожава животните и много се радва, че професията на новия й любим е именно да помага и да лекува четириноги. Освен това изпълнителката е убедена, че най-после е открила достоен мъж, който да е баща на децата й. От обкръжението на певицата дори издават, че двамата вече работят по въпроса.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !