12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Мира Добрева с невероятно обяснение в любов

отпечатай новината

30.09.2021 11:08 | Видян 1829 пъти

Мира Добрева с невероятно обяснение в любов

Мира Добрева направи такова емоционално обяснение в любов във фейсбук профила си, че на последователите й там направо им се зави свят. Тв водещата написа много силни думи за малкото си кученце Найро, което намери преди две години в столичния квартал "Изток" и веднага съобщи в социалните мрежи. Тъй като тогава никой не си е потърсил четириногият приятел, той се оказа огромен късметлия да попадне в дома на журналистката, където е обсипван с много грижи, внимание и любов.

"Обичам му ушите и очите. И когато лае като обезумял. И повръщаното му обичам, и когато понамирисва, и когато е изял кашкавала. Обичам го като гледа телевизия, как побеснява от някои филми. Обичам да се разправяме, като слагам каишката. Обичам уговорките ни, за да излезем. Обичам го възторжен и унил. Обичам му настръхналата козина, щом види друго куче. И увереността му, че е тигър обичам. Обичам го, като подвие опашка, да го наблюдавам какъв актьор е обичам. Обичам му тъгата, щом излизам и неистовата радост, щом ме види.

undefined

Жорко го нарича “малък лисунгер”. Лори му казва "котенце". Съседите ми, милите, не знам как го наричат, но подозирам, че му се ядосват. Има гръмогласен, отвратителен лай. Водих го на лекар - да питам как да намалим децибелите. Казаха, че няма начин. Аз знам, че няма начин да си върна живота от времето, преди да го намеря. Намерих щастие", пише Добрева в поста си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !