Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Анелия призна защо е станала дизайнер

отпечатай новината

08.10.2021 13:37 | Видян 1487 пъти

Анелия призна защо е станала дизайнер

Наскоро поп фолк дивата Анелия изненада много феновете си с новината, че ще се пробва в изцяло ново амплоа - това на дизайнер на дрехи. Разбира се, това предизвика бум и сред последователите й в социалните мрежи.

В скорошно тв интервю обаче, изпълнителката направо изби рибата с отговорите си как точно и защо е станала дизайнер. И ако сте си представяли, че тя денонощно работи над скици и дизайн на модели, ще се излъжете.

"Заради пандемията много неща се промениха. Нямаше какво да правя, нямаше участия и реших да стана дизайнер. Но всъщност нищо не правя. Седя си вкъщи. Доверявам се изцяло на екипа си, давам им идеите, енергията си и те правят останалото", заяви Анелия в "Преди обед".

Певицата добави още, че изненадващо и за нея - за момента към колекцията й има огромен интерес. "Даже започваме да мислим вече и за нови цветове, тъй като бързо се изчерпват артикулите, тъй като са единични. Внасям платове от чужбина, подбирам цветовете и се получава хубав краен резултат. Хубаво е хората да ме видят и в друго амплоа, не само на певица", добавя още брюнетката. 

За Анелия е важен преди всичко комфорта и възможността да може да се забавлява, дори и когато работи. Това стана ясно и от самата нея в студиото на bTV. "Моят принос е, че предавам емоцията си, освен това работя с най-добрите и това, което съм аз, се дължи не само на качествата, които притежавам, но и на тях", заяви още певицата, която отскоро се е доверила и на Инстаграм агенция, която да обновява и прави по-атрактивен профила й.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !