На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Теньо Гогов: Няма заговор със Слави!

отпечатай новината

11.06.2009 14:00 | Видян 6462 пъти

Теньо Гогов: Няма заговор със Слави!

Сценаристът Теньо Гогов хвърли повече светлина след трансфера си от екипа на Слави Трифонов в този на Росен Петров. „Няма никакви конспирации, Слави не превзема Би Ти Ви. Неговото шоу и това на Росен Петров са две съвсем различни продукции и слуховете, че Слави окупира ефира на телевизията не отговарят на истината”, твърди Гогов. Признанието той направи в предаването „Нарисувай се...” по Фен ТВ, което ще се излъчи на 13 юни, събота, от 13.00 часа. Неговото гостуване със сигурност ще се запомни и с уменията му като художник. Неговата картина е вдъхновена от мита за пещерата на Платон.

Теньо Гогов ще предложи на зрителите музикален микс от български попфолк, а единственото изключние е Драгана Миркович и Даниел Джокич. Според него текстовете на сръбските песни имат по-голяма дълбочина и една от целите му като текстописец на български парчета е и у нас първичните послания да останат на по-заден план.

Разбира се, феновете ще видят и „Буболечка”, с която той дебютира на сцената. „Това парче ми отвори една нова врата, даде ми възможност да се развивам в още посока и времето ще покаже дали имам възможности”, казва Теньо Гогов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !