Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

21-годишна актриса ще ни представи на "Мис Вселена"

отпечатай новината

31.10.2021 10:55 | Видян 1182 пъти

21-годишна актриса ще ни представи на

Актрисата, певица и модел Елена Данова е новата българска представителка на престижния конкурс за красота "Мис Вселена". 21-годишната красавица е родом от град Кричим край Пловдив. Честта на България тя ще защитава в Израел съвсем скоро – на 12 декември. До избора на Данова за наш посланик на конкурса се стигна след провеждането на онлайн кастинг. На него са се явили общо 48 момичета от цялата страна.

undefined

Елена се отличила от останалите с мерките си – 89/60/89, както и с височината си от 1,75 м. Тя е студентка в СУ "Свети Климент Охридски", като учи в специалността "Връзки с обществеността". В допълнение на това се учи и на актьорско майсторство, а в свободното си време и пее. Данова знае два езика - английски и немски.

undefined

На същия онлайн кастинг бе посочена и българката, която ще ни представи на "Мис Свят". Това е Ева Добрева, която също като Данова е на 21-годишна възраст. Тя е родом от град Варна, а за международния конкурс ще пътува до Пуерто Рико. Дали тя ще успее да направи впечатление на събитието ще разберем само 5 дни след провеждането на Мис Вселена - на 17 декември.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !