Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Шансът за подобен инцидент е едно на трилион:Алек Болдуин

отпечатай новината

01.11.2021 11:26 | Видян 1274 пъти

Шансът за подобен инцидент е едно на трилион:Алек Болдуин

Холивудската звезда Алек Болдуин говори за пръв път публично пред камера за операторката Халина Хътчинс, която застреля случайно на снимачната площадка на филма "Rust". Той заяви, че шансът такъв фатален инцидент да се случи по време на снимки е едно на трилион. "Тя бе моя приятелка", каза вчера Болдуин в импровизиран разговор с фотографи и снимачни екипи край автомобилен път във Върмонт. "Ние бяхме много добре смазан екип и снимахме филм, когато стана това ужасно нещо", добави той. Кадрите от разговора бяха разпространени от портала Ти Ем Зи.

Операторката Халина Хътчинс загина, а режисьорът Джоуел Соуза бе ранен, когато Болдуин стреля с реквизитен пистолет, зареден с бойни патрони, по време на репетиция на снимачната площадка на 21 октомври. Преди това актьорът е получил уверения, че оръжието е безопасно. На никого не са повдигнати обвинения и шерифството в окръг Санта Фе казва, че разследването ще отнеме време. Не е ясно как бойните патрони са се озовали на снимачната площадка.

Преди да вземе пистолета, актьорът е получил уверения, че оръжието е безопасно. Защо обаче в него е имало боен патрон - тепърва полицията трябва да установи. До момента няма повдигнати обвинения, а шерифът обяви, че разследването ще отнеме време. Заради трагичния инцидент, Алек Болдуин призова:

„Нови ограничителни мерки, подходящи оръжия, пластмасови оръжия, без истински амуниции на снимачната площадка. Спешно е. Така че каквото и да бъде решено, това е най-добрият начин да се гарантира безопасността на хората на снимачната площадка”, каза той.

Адвокатите на оръжейника, отговорен за боеприпасите на снимачната площадка, направиха изявление, в което обвиха, че тя не знае откъде се е появил бойният патрон.

Самият Болдуин каза, че не може да коментира станалото заради течащото разследване.
"Имало е инциденти на снимачните площадки от време на време, но нищо подобно. Това става веднъж на трилион пъти", заяви Болдуин.

Актьорът заяви, че се е срещнал със съпруга на Хътчинс. "Той е в шок, има 9-годишен син. В постоянен контакт сме с него, защото сме много разтревожени за неговото семейство и неговото дете", добави Болдуин.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !