С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Камелия призна за бременността

отпечатай новината

16.11.2021 13:03 | Видян 3637 пъти

Камелия призна за бременността

В социалните мрежи се появиха скандлани снимки на фолк звездата Камелия, на които ясно личи, че има коремче. Фенове започнаха да й честитят бременността и да се обзалагат от какъв пол ще бъде бебето на 50-годишната звезда. 

Всеизвестен факт е, че зад гърба си "огън момичето" има няколко спонтанни аборта. Пред наш репортер русата сексбомба е споделяла, че има сериоен проблем и не може да износи плода, което е причина да няма деца. 

Камелия открито заяви, че вече й се повръща от медийните спекулации с нейна евентуална бременност. Вече 20 години е на музикалната сцена и по няколко пъти на година медиите я забременяват. 

Изпълнителката на "Луда по тебе" реши този път да отвърне на хейтърите и лъжливите новини. Певицата направи няколко сторита в Инстаграм, където показа в каква перфектна форма е в момента и че няма следа от коремче, което категорично се вижда на нейни снимки от последното й участие. 

Твърде е вероятно Камелия да е похапнала повече преди да излезе на сцената в клуба, където фотографи са акцентирали върху закръглената й коремна област. Други път подозират, че в този момент Камелия е била в цикъл и това е довело до подуване на корема и подозиране в бременност.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !