12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Гледате колите и парите ми, но не...

Флойд Мейуедър реши да даде съвет на бойците и феновете,...

Не ми пука, че съм свиня: Десислава

отпечатай новината

09.12.2021 17:57 | Видян 3541 пъти

Не ми пука, че съм свиня: Десислава

В близките година-две фолк звездата Десислава изчезна от медийното пространство, а причината се оказа шокираща. Здравословното състояние на гласовитата певица се отрази на килограмите, а от това последваха жестоки обиди, които се отразиха пагубно за нея и имиджа й. 

В "Шоуто на Николаос Цитиридис" Деси заяви, че изключително много я боли, когато я наричат свиня. Тя призна, че вече е взела решение какво да прави по този казус и призна дали е разделена с бащата на втория си син. 

"Една от причините за физическото ми състояние е че след раждането задържах килограми. Може би малко от суета, избягвах медийните изяви, но в един момент си казах, че трябва да се приема такава каквато съм и да не ми пука от подмятания, че съм свиня", сподели изпълнителката на хита "Мъжете всичко искат".

undefined

"В крайна сметка това съм аз, а тези килограми са в резултат на малки или по-големи хормонални обърквания в организма ми. Човек никога не знае какво може да му се случи и на него... Хора аз не плюскам, даже ям прекалено малко!", обясни почти през сълзи блондинката. 

Деси за първи път пред водещия разкри, че е разделена с боксьора Благой Найденов, но пък двамата се разбират прекрасно и полагат взаимно грижи за техния малък син Борис. Запознати издават, че трупането на килограми при Деси се дължи именно на семейните проблеми с Малката Кобра, както наричат Благо в спортните среди.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !