Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Вместо в bTV, Венета във ваканция

отпечатай новината

15.06.2009 13:00 | Видян 7004 пъти

Вместо в bTV, Венета във ваканция

Тиражираният "брак по сметка" между Венета Райкова и bTV се оказа въздух под налягане. Водещата на "Горещо" по Нова не е преговаряла за токшоу в ефира на медията на Мърдок.

"Подобни срещи на високо равнище моментално стават достояние на екипа ни, независимо каква ще е развръзката им - успешна или не, писа Монитор.

Пресечна точка на интереси между Райкова и нас няма, въпреки че открай време циркулират слухове за трансфера й. Освен това е лице на конкуренцията, а ние нямаме практиката да привличаме кадри от там", каза Константина Маркова от пиар екипа на телевизията.

Историята обаче помни отскока на Юксел Кадриев от централната емисия новини на Нова към компанията на Ани Салич. "Тогава bTV правеше първите си стъпки и екипът ни тепърва се оформяше", обясни противоречието Маркова.

Според прясно изтеклата в жълтите сайтове информация Венета искала да спазари потенциала си за токшоу с американски корен, като освен в позицията на водещ щяла да се глави и за продуцент в името на по-добрата печалба.

Колегите й от "Телеман", които вербуват в ефира на Нова "Горещо" и двете предавания на Карбовски - "Емигранти" и "Отечествен фронт", също не бяха в час за подобна рокада от нейна страна.

В сферата на чистите факти обаче остава успешната реализация на поредицата "Епопея на забравените". От старта й в края на май всяка събота таблоидът показваше историята на стара муцуна от фолка, като най-добре котиралото се в рейтингите издание до момента е това с Радо Шишарката.

Тази събота напористата блондинка ще се върне отново към броевете, посветени на индивидуални интервюта със знаменитости.

Очаква се горещият й стол да олекне ваканционно през август преди началото на новия тв сезон.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !