Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Морунов от "Игри на волята" поднесе голяма изненада

отпечатай новината

24.12.2021 10:14 | Видян 1888 пъти

Морунов от

Димитър Морунов от "Игри на волята" се превърна във всеобщ любимец, въпреки че не успя да стигне до големия финал в шоуто. Пожарникарят спечели зрители и участници с мъжеството и много спортсменското си отношение към всички участници.

Освен да спасява от пожари обаче, Морунов се оказа и добър програмист. А потвърждение за това за скорошни негови постове и снимки в профила му, откъдето става ясно и в колко добра спортна форма е.

Морунов е голям фен на ските, а също и достатъчно добър инструктор по зимни спортове. И като нищо да се реши да си смени изцяло професията в името на новото предизвикателство, особено пък когато компания му прави един от популярните фитнес инфлуенсъри в Инстаграм. Дали ще се случи именно това, ще поживеем, ще видим.

Морунов и Ники Чакалов се събраха, за да представят една супер здрава тренировка, с която определено провокираха вниманието. Става въпрос за така наречената HIIT тренировка, която е перфектна за домашни условия, тъй като за нея не са нужни тежести, ластици или други фитнес уреди.

Фитнес гуруто и звездата от "Игри на волята" съветват тренировката да се направи в три или четири кръга, а почивката да е една минута и половина между отделните серии. Упражненията се изпълняват така: 40 секунди работа и 20 секунди почивка.

Разбира се, ако имате доверие на Морунов, бихте пробвали и тази тренировка - още повече, че това всъщност се води режим на кардио тренинг, при който се редуват високо интензивни интервали с ниско интензивни интервали.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !