Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Мен не ме мислете тръгва в ефир от 24 февруари

отпечатай новината

03.02.2022 10:55 | Видян 415 пъти

Мен не ме мислете тръгва в ефир от 24 февруари

Премиерното заглавие Мен не ме мислете ще отвори нова страница в историята на българските сериали на 24 февруари от 20ч. по бТВ.  Всеки четвъртък и петък най-новата продукция на медията ще поставя на фокус проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, като ги поднася чрез майсторско комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и силни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се открие.

 

В сериала участват Руши Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева и Владимир Люцканов. "В основата на историята е сблъсъкът на два свята – този на обикновените хора, справящи се с ежедневните си проблеми, които ограничават тяхната възможност за развитие, и този на хората с материални възможности, които често се оказват в капана на страстите, чрез които компенсират личностните и духовните си липси.

 

Сериалът ще грабне и с невероятната игра на уникални български актьори, някои от които гастролират на малкия екран за първи път", коментира програмния директор на бТВ Христо Хаджитанев.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !