Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Мария Игнатова трудно ще се реши на друго дете

отпечатай новината

17.06.2009 18:00 | Видян 18116 пъти | Гласували 4

Мария Игнатова трудно ще се реши на друго дете

Русокосата водеща Мария Игнатова призна, че трудно би се решила да роди още едно дете. Тя заедно с половинката си Димитър Рачков гостуваха на Гала по Нова телевизия.

Мария Игнатова разказа за кошмарния си период като бременна, когато пипнала мистериозен вирус, в резултат на който родила в осмия месец и не могла да види бебето си 25 дни. После много трудно се възстановила. Това повлияло и на отношенията със съпруга й Петко Димитров. Мария каза още все още не е намерила време да се разведе с клубния бос, с когото се залюби през 2006 г. Година по-късно тя го дари със син - Виктор, но след няколко месеца двамата се разделиха. Това лято бизнесменът свали щерката на милионера Николай Гигов - Ели, а преди близо година заряза фолкдивата Преслава, припомнят от БЛИЦ.

Една от най-харесваните двойки у нас признаха, че понякога живеят заедно, понякога са отделно. На въпрос на Гала към Рачков какво си е помислил , когато е видял за първи път Мария Игнатова, той отговори така: “Помислих си, че тази блондинка ще ми скъса нервите. После тези очаквания се потвърдиха”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !