Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

PC - Real Pain Challenge показва бъдещи ММА шампиони

отпечатай новината

14.02.2022 15:08 | Видян 683 пъти

PC - Real Pain Challenge показва бъдещи ММА шампиони

PC - Real Pain Challenge е проект, който ще се проведе на 31.03.2022г. в Ботевград. Събитието е единствено по рода си в България по две основни причини - техническата част на мероприятието и концепцията, насочена към изграждане и промотиране на младите таланти в спорта ММА. В процеса на сериозната подготовка организаторите споделиха : “Това са бъдещи шампиони, които ще представят страната ни на големите международни форуми.

 

Идеята на ивента е всеки спортист да получи нужното внимание и професионално отношение, за да бъде максимално стимулиран в своята подготовка. Целта ни е да покажем на преден план бойците с реални умения и потенциал в България! Също така ще поканим състезатели от всички клубове в България, независимо от тяхната принадлежност! Организацията и провеждането несъмнено ще бъдат на световно ниво.



Втората причина е социалната. Ивента ще премине под надслов "НЕ на насилието по улиците!" и ще има благотворителна цел. Тя ще бъде насочена към по-малките общини и подрастващото поколение там. За тази цел гала-вечерта ще се проведе в Арена Ботевград. Заедно с ивента ще има и музикален концерт, като целта е да съберем максимален брой зрители, които да направим съпричастни с нашата кауза.



Част от приходите ще отидат за благотворителност, като именно нея ще насочим към подрастващото поколение там. Нашата идея е съвместно с Община Ботевград, да изпратим професионални психолози, които да водят семинари в училищата.

 

Темите ще бъдат: Вредното влиянието на алкохола и наркотиците, както и насилието в училище и извън него. Тази инициатива цели да подобри социалните възприятия на подрастващите и да ги насочва към правилните решения, които  до голяма степен ще определят и тяхното бъдеще!



Помогнете ни да направим това събитие реалност и станете част от нашата кауза!”

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !