Българин първи в света по химия,...

"Българин е най-добрият по химия в света! Ето го...

За първи път в историята на Капките...

Неочаквана изненада беляза полуфинала на „Като две капки...

Съд за Болдуин заради убийството на снимачния терен

отпечатай новината

16.02.2022 11:12 | Видян 603 пъти

Съд за Болдуин заради убийството на снимачния терен

Във вторник семейството на жена, убита по време на снимките на уестърна Ръжда, подаде иск за неправомерна смърт срещу актьора Алек Болдуин и други лица, твърдейки, че те са пренебрегнали няколко стандартни практики в индустрията, предназначени да осигурят безопасността на снимачните площадки.



Гражданският иск е подаден в окръг Санта Фе, Ню Мексико, от името на Матю Хътчинс, съпруг на покойната операторка Халина Хътчинс, и 9-годишния син на двойката.



"В иска са посочени имената на Алек Болдуин и други лица, които са отговорни за безопасността на снимачната площадка и чието безразсъдно поведение и съкращаване на разходите са довели до безсмислената и трагична смърт на Халина Хътчинс", заяви адвокатът Брайън Паниш на пресконференция в Лос Анджелис.

 

Халина Хътчинс е убита, а режисьорът Джоел Соуза е ранен, когато 45-калибров револвер Колт, който Болдуин използва по време на репетиция, изстрелва боен куршум. Филмът, на който Болдуин е и продуцент, се снима в ранчото Бонанза Крийк край Санта Фе, Ню Мексико.



Аарон Дайър, адвокат на Болдуин и други продуценти на "Ръст", заяви: "Всяко твърдение, че Алек е бил безразсъден, е напълно невярно. "



Актьорът от "30 Rock" и "Saturday Night Live" заяви, че му е било казано, че пистолетът е "студен" - термин от бранша, който означава, че е безопасен за употреба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !