12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Втори златен бутон за сезона в новия епизод на България търси талант

отпечатай новината

25.02.2022 11:37 | Видян 1427 пъти

Втори златен бутон за сезона в новия епизод на България търси талант

Световна интернет сензация от Япония и супер свежи таланти на обща възраст 333 години грабват сърцата на зрителите в неделя вечер по bTV



„Изтокът среща запада“ в забавна „екшън-драма“ с участието на жури и водещи в новия епизод на „България търси талант“.

 

В продължение на тази среща, световно известен комедиен артист от Япония ще даде уникален, весел старт на епизода в неделя вечер, точно в 20:00 ч. по bTV. Истинска сензация в интернет, с милиони гледания на номерата му, комедиантът ще прикове зрителите пред екраните със своето изумително „драматично-романтично“ изпълнение и с посланието си за добро настроение.



А то няма шанс да бъде друго, с появата на сцената и на следващите най-неочаквани таланти. Сред тях ще блеснат - симпатична поп-пънк група с чудновата „анти секс песен“ и прелестни певици с „гласчета-звънчета“, които хем ще докажат на родителите си, че „не са си давали парите напразно“, хем ще изпълнят целта си – да станат известни!



В новия епизод, чаровен сватбен водещ ще омае журито със своя „фокус на надеждата“, а щастието да стъпи директно на финала в „България търси талант“, ще се усмихне на един от талантливите претенденти. Неговото изпълнение ще въздейства толкова силно и емоционално, че ще накара един от журито да натисне втория златен бутон за сезона.

 

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !