Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ергенът заведе Алекс на острова на Клеопатра

отпечатай новината

01.03.2022 11:50 | Видян 1278 пъти

Ергенът заведе Алекс на острова на Клеопатра

В последния епизод на Ергенът по бТВ Виктор Стоянов покани 33-годишната Александра на романтична разходка по стъпките на Клеопатра – последната царица на Египет.

 

„За мен Алекс не е атрактивна, не е готина. Мисля, че той няма да я хареса, даже ще се отегчи“, коментира Дениз, когато момичетата научиха коя дама е избрана за дълга среща с вечеря. „Много съм доволна, че Сашето ще ходи на среща. Ще е много тихо и спокойно. За мен този ден е подарък“, сподели пък Габриела.

 

Виктор отведе Алекс на т.нар. остров на Клеопатра, станал сцена за една от най-великите любовни истории. Там Марк Антоний построява бани за нея. Това е и мястото, където двамата прекарват медения си месец. Сред останките на древния СПА център Виктор и Алекс се намазаха с мед и зехтин.

 

„Когато Виктор ме докосва, усещам тръпка. Нещо хубаво се случва в коремчето ми“ – призна Алекс пред камерата на романтичното риалити. По-късно, докато вечеряха на яхтата, двамата разговаряха дълго. В края на незабравимата вечер тя получи роза от Ергена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !