Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Бившият на Джулиана Гани заби яка мацка

отпечатай новината

04.03.2022 10:55 | Видян 1344 пъти

Бившият на Джулиана Гани заби яка мацка

И Илиян Найденов не си ближе раните в някой ъгъл след гръмката раздяла с Джулиана Гани, която в последните месеци се носи на крилете на любовта с новия си избраник.

Фитнес инструкторът, в чийто профил доскоро можеха да се видят предимно снимки на сина му Давид, откри новата си половинка, която е не по-малко апетитна от бившата.

Става дума за инфлуенсърката Теди Цветкова, която мнозина познават от сериала "София ден и нощ".

Според публично тиражирани информации двамата са били на почивка заедно в края на миналата година.

Но за разлика от Джулката, която не спира да залива профила си с люобвни кадри, Найденов предпочита да пази личния си живот в тайна, доколкото може.

В скорошни сторита Илиян Найденов потвърди, че с Теди Цветкова са заедно от половин година. Само че добави, че няма как да не е така, тъй като работят заедно - тя е маркетинг мениджър на фирмата му. И побърза да поясни, че във фирмата има още около 20 жени, с които също хората могат да го виждат от време на време.

И все пак - да, двамата са заедно, по какъв начин - ще стане ясно. За личните си отношения все още не са обелили и дума, но както добре знаем - в публичното пространство тайните рядко остават такива дълго време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !