Евровизия 2024: Хърватия, Франция и...

Конкурсът за песен Евровизия 2024 беше открит на...

София Прайд 2024 ще се проведе на...

София Прайд 2024, най-голямото събитие в защита на...

Руслан Мъйнов е милиционер в Късата клечка

отпечатай новината

09.03.2022 18:07 | Видян 685 пъти

Руслан Мъйнов е милиционер в Късата клечка

На 11 март в кината у нас излиза Късата клечка. Филм, чието действие се развива в една вечер през 1979 и е по действителен случай. Комедия и драма се вплитат в лентата на режисьора Димитър Петков по сценария на Димитър Златинов.

 

Порочни връзки, основани на страх и изнудване, мръсни тайни, които свързват отговорни хора; всичко това, което днес обществото ни нарича зависимост. Действието във филма се развива в нощното дежурство на четирима милиционери.

 

На Бъдни вечер, когато Съветският съюз нахлува в Афганистан. Това е вплетено в сюжета по гротесков начин, разказва режисьорът. Двама актьори, Китодар Тодоров и Руслан Мъйнов, познати с комедийните си образи, този път ще изненадат публиката. Те отново ще ни разсмеят, но едновременно с това те са и лошите герои.

 

В другите роли ще видим Валери Йорданов, Никола Стоянов, Захари Танев, Елизабет Марангозова и Боряна Маноилова. Актьорски дебют прави каскадьорът Мирослав Петров. Във филма, освен войната в Афганистан, се припомня и потушаването на пражката пролет през 1968г.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !