Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

"Капките" са велико шоу: Дарин Ангелов

отпечатай новината

24.03.2022 12:05 | Видян 1323 пъти

Дарин Ангелов обожава сцената и предизвикателствата, които тя му предлага, независимо дали е в театъра или пред камерата.

 

В момента той участва в десетия юбилеен сезон на култовото шоу за имитации "Като две капки вода" и в новия сериал на Нова тв "Лъжите в нас". Отделно почти всяка вечер играе на театрална сцена. Комбинацията вероятно звучи твърде непосилно за мнозина, но не и за Дарин.

Дали и доколко му е трудно, и има ли граница за таланта - разбираме лично от него в едно от най-откровените и същевременно забавни интервюта.

 

- Трудно ли се влиза от образ в образ, като имаме предвид не само „Като две капки вода“, където всяка седмица си в „нови обувки“, но и ролята в сериала „Лъжите в нас“, а да не забравяме отделно и представленията в театъра…

- Съдейки по реакцията на хората, мисля, че се справям. А иначе как се получава всичко, наистина не мога да ти го обясня. Нямам никаква представа. Тотална шизофрения ме е обхванала (смее се) Но пък благодарение на системата на българския театър, тъй като ние сме на репертоарен принцип, всяка вечер играем различни представления, школовката ме е научила бързо да превключвам в образите.

Това по някакъв начин ми помага. Засега не ми тежи. Вярно, изморявам се брутално много, но резултата ми носи достатъчно наслада, за да продължавам да се занимавам със същата страст и хъс.


- В театъра обаче, си в свои води, а в „Капките“ никога нищо не е ясно до последно…

- О, да! В „Капките“ със сигурност се знае, че трябва да пееш, а останалото винаги много ме радва. Няма да обяснявам колко огромен, титаничен фен съм на формата – и не само аз, цяла България е луда по него – и съм много щастлив, че съм част от него, за да покажа, че в България има артисти, които са способни на много неща, не само да играят, а и да пеят, да танцуват. Тази година, както се вижда, доста се набляга на актьорското майсторство.

- Когато уговаряхме интервюто точно беше минал образа на Азис в „Капките“, а на другия ден те гледах и в „Лъжите в нас“, и ми отне известно време да отсея двата образа, все си мислех, че ще се появиш в сериала и с розовите дрехи от формата…

- (смее се) да. Много се радвам, че така се получи, че мога да покажа палитрата, която притежавам, като актьор и да мога да я приложа, за да не си мислят хората – ааа, този може да играе само това или онова. Напротив. Вижда се, че притежавам доста сериозна палитра и поне засега, съумявам да изиграя всичко.

Но ще ти кажа и друго – когато съм в „Капките“, влизам в образа на 100% и знам, че това ще продължи до определен час. А на другия ден, когато отивам на снимки рано сутринта, вече е съвсем друго нещо. Опитът ми помага да усвоявам това бързо превключване, което се получава на практика.

undefined

- Лесно или трудно влизаш в образите в „Като две капки вода“?

- Ооо, това е ужасяващо трудно. Още повече, ако е един такъв, толкова пъстър образ, какъвто е Азис. Много голяма роля обаче, играят и гримьорите, защото без тяхната помощ, моята работа би била нелепа. Те вършат 60-70% от работата. Накрая, когато видиш новото си лице, сложиш го, облечеш костюма, остава да влезеш и в обувките му, става доста по-лесно чисто актьорското превъплъщаване.

- Какво ти каза Азис след изпълнението?

- Нямаме си телефоните с него, не сме чак толкова близки, но имах удоволствието да ми пише в лично съобщение в Инстаграм, където ми изказа благодарност за това, че съм го върнал 20 години назад, в началото на кариерата му. Естествено, аз му се извиних за фалшивите тонове, с които, без са искам, украсих неговата песен (усмихва се).

Разговорът беше много вълнуващ, защото той каза, че се е изкефил на това, което е видял, не е останал разочарован. Това може само да ме прави щастлив! Самият Васил Боянов да ти пише, че е доволен от изпълнението, не само предвид, че е оригинала, а и защото е голям фактор в родния шоубизнес, не е никак малко.

- Имаше ли друг образ до момента, който да е успял да те извади от равновесие, да те разколебае по някакъв начин?

- Първият образ на Орлин (Орлин Павлов, б.а), с когото мислех, че ще се справя доста по-лесно, но не беше така. Видя и какъв беше резултата тогава – класирах се на последно място, което малко ме разочарова. Получи се разминаване между това, което очаквах и това, което се случи в действителност.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !