Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Размяна на забавни реплики „под кръста“ между членовете на журито в България търси талант

отпечатай новината

25.03.2022 16:07 | Видян 1328 пъти

Размяна на забавни реплики „под кръста“ между членовете на журито в България търси талант

Професор Кантарджиев получава специален поздрав с танц „Пандемия“, а Николаос поставя рекорд за най-много дадени „не“ - в неделя вечер от 20 ч. по bTV


В разгара на осмия сезон на „България търси талант“ тази неделя oт 20:00 ч. по bTV, на сцената ще се качи талант, който вече я е покорил в един от изминалите сезони. Той бързо ще бъде разпознат и поздравен от Нико и Катето Евро, а номерът му ще бъде подобаващо оценен.  



Циркова артистка от с. Добромирка ще очарова бляскавото жури със забавен номер и неподправеното си щуро настроение, което с лекота ще завладее и всички пред екраните. Неочакван микс от стенд-ъп комедия в съчетание с фокуси, ще изненада с демонстрация тип „неглиже“, но усещането рязко ще се промени с настъпването на неочаквания и дори шокиращ финал на номера.



В неделя вечер колоритният член на журито – проф. Тодор Кантарджиев, ще бъде специално поздравен от сцената с танц, озаглавен „Пандемия“. Това определено ще зарадва професора и той с ентусиазъм ще откликне с „Браво“ и голямо „да“.



Млад майстор на тротинетка ще изненада журито с екстремен номер, интелект и дар слово. Носител на 47 световни рекорда ще поизплаши четиримата, а Евелин май ще съжали за коментара си към него. Тя ще бъде поканена да се включи в страховитата демонстрация на сцената, а на финала Николаос ще възкликне с облекчение: „Колеги, радвам се, че вече всички сме си по местата и сме цели!“.



С думите „земляци сме“, красавицата Евелин ще посрещне поредния участник от град Перник, дошъл да премери сили за титлата „талант на България. Той ще запознае всички в залата, а и цяла България, с една много интересна и съвсем непозната игра, която ще демонстрира на сцената на шоуто.



Две приятелки и съученички ще стъпят на голямата сцена с идеята да споделят общата си страст към музиката и творчество, а прохождаща барабанистка ще впечатли с енергията си всички в журито с изключение на взискателния и изтънчен фен на барабаните - Николаос.



През целия епизод между членовете на журито ще прехвърчат шеговити и забавни реплики от типа „уради под кръста“, а Николаос може би ще постави своеобразен рекорд за най-много казани „НЕ-та“ в един епизод.



И тази неделя доброто настроение с ефира на bTV е гарантирано с новия епизод на „България търси талант“. Всякакви новини за участниците и членовете на журито можете да следите на www.talent.btv.bg и в всички каналите на шоуто в социалните мрежи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !