Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Шефовете на Оскарите се чудят дали да накажат Уил Смит

отпечатай новината

29.03.2022 12:24 | Видян 977 пъти

Шефовете на Оскарите се чудят дали да накажат Уил Смит

Шефовете на Оскарите са започнали официално преразглеждане на кавгата, при която Уил Смит удари комика Крис Рок на сцената по време на церемонията в неделя вечер.



Академията за кинематографично изкуство и наука заяви, че "осъжда" действията на Смит, който по-късно спечели "Оскар" за най-добър актьор след инцидента на 94-ите годишни филмови награди.



Смит нахлува на сцената и удря комика пред звездната публика в Dolby Theatre в Лос Анджелис, след като Рок се шегува със съпругата му Джада Пинкет Смит и нейния косопад.



Пинкет Смит и преди е разказвала за борбата си с алопецията и е казвала, че именно тя я е накарала да обръсне главата си.

 

В изявление до медиите в понеделник филмовата академия заяви: "Академията осъжда действията на г-н Смит по време на шоуто снощи.

 

"Официално започнахме официална проверка на инцидента и ще проучим по-нататъшните действия и последствия в съответствие с нашите устави, стандарти за поведение и калифорнийското законодателство. "

 

 

 На снимката: Снимка, споделена от модния журналист Дерек Бласбърг, показва няколко звезди, които са се скупчили около мобилен телефон и наблюдават хаоса на церемонията

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !