Преслава не пя на концерта на Тони...

Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро...

Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Огромна трагедия сполетя Мис България Тамара Георгиева

отпечатай новината

29.03.2022 12:35 | Видян 1377 пъти

Огромна трагедия сполетя Мис България Тамара Георгиева

Носителката на короната „Мис България“ за 2017 година Тамара Георгиева е загубила баба си на която е кръстена, съобщи самата миска.

Възрастната дама е майка на таткото на Тамара, който си отива от този свят едва когато тя е на девет години. Именно възрастната жена отглежда сегашната миска. От какво е починала жената Георгиева не споделя.


"Мила бабо, наистина ли вече те няма.. Някак не искам да повярвам кога и как остаря. Винаги ще бъда благодарна за възпитанието и обноските, с които ме дари; за това, че ми показа какво означава да произхождаш от аристократичен род; за това, колко е важно да знаеш чужди езици, да се развиваш, да пътуваш по света.. благодаря ти за това, че от малка ме научи колко важна отговорност и каква тежест носи Жената в едно семейство! Благодаря и за прекрасното име, което съм “откраднала” от теб….и за хиляди други неща! Вярвам, че душата ти ще намери покой, тъй като ти така жадуваше да се събереш със своите синове и милия ми дядо някъде във вечността", гласи поста на "Мис България".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !