12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Уил отказа да напусне Оскарите след шамара: Академията

отпечатай новината

31.03.2022 20:34 | Видян 821 пъти

Уил отказа да напусне Оскарите след шамара: Академията

Американската киноакадемия започна дисциплинарна проверка срещу Уил Смит за това, че удари шамар на комика Крис Рок по време на Оскарите. Организацията лично поднесе извинения на Рок и на публиката. След инцидента Смит е бил помолен да напусне залата на театър Долби, където се проведе церемонията, но той отказал да го направи.

 

Академията ще се събере на заседание на 18 април, за да обсъди действията си срещу Уил Смит. Членството му във филмовата организация може да бъде замразено или отнето, а също да бъдат наложени и други санкции. Уил също ще има възможност да даде писмени обяснения. Актьорът се извини на Крис Рок, на Академията и на зрителите за поведението си, определяйки го като недопустимо и непростимо.

 

Дейли Мейл припомня, че до момента лишени от членство в Академията са били Харви Уайнстийн, Роман Полански и Бил Козби. Тези дни пък в България ще се появи автобиографията на Уил Смит. Три години Марк Менсън, автор на бестселъра Тънкото изкуство да не ти пука, помага на носителя на Грами и Оскар да напише книгата Уил. В нея той разказва за детството си във Филаделфия и за успехите в киното.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !