Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Влюбих се наистина във Виктор: Ева след „Ергенът“

отпечатай новината

01.04.2022 15:31 | Видян 3329 пъти

Влюбих се наистина във Виктор: Ева след „Ергенът“

Забавната певица Ева отпадна от "Ергенът", но остави много колоритни спомени за присъствието си не само в останалите участнички, но и в самия Виктор Стоянов. Непринудена, забавна и сладка, младата изпълнителка бързо си спечели одобрението, но и не беше пощадена от разни завистливи погледи.

 

Ева не обича да влиза в роли, защото това да играе себе си е най-сладкото й забавление. А това, което споделя пред нас, в може би най-откровеното си интервю досега, ще изненада мнозина, най-вече самият Виктор Стоянов!

 

- Държи ли те още емоцията от „Ергенът“? И оправдаха ли се очакванията, с които влезе в шоуто?

- Всъщност беше по-хубаво, отколкото съм си го представяла, защото съм гледала шоуто преди и между другото никое друго от момичетата не беше гледала толкова много сезони, колкото мен. Затова и бях най-запозната какво ще се случва, но въпреки това останах много изненадана от много неща – колко е красиво, колко добре организирано е. Емоцията още ме държи, да, защото преживяването беше супер, беше топ!

- Как се виждаш отстрани сега, когато вече си извън формата?

- Перфектно, точно каквато съм си и в реалния си живот. Нямам роля. Бях изцяло себе си. Аз принципно съм много забавен човек и в „Ергенът“ през цялото време пях и се смях, защото така ми идваше отвътре. Но има нещо, което беше много важно – взаимоотношенията ми с Ния-Косара, с която имахме някаква пречка още от ден първи. Аз не я познавам, а тя ме знае като артист. Дойде при мен и ми каза: Аз те познавам.. то и аз исках да стана певица… И по някакъв начин започна леко да се заяжда с мен. Имахме моменти, от които ясно си личи, че не ни е много приятно да си комуникираме заедно. Не сме се карали, но на церемонията, на която ми дадоха бялата роза, казах, че ще я използвам само и единствено, ако Виктор покани Ния-Косара на среща. И реално на следващия ден точно тя получи покана.


- Ти следваше ли някаква определена стратегия?

- Не, не, не съм имала стратегия, даже бях твърде спокойна. И може би точно това, че бях толкова спокойна, не ми даде шанс да продължа напред. Продължиха по-бурните, но и да бях опитала по този начин, нямаше да ми се получи, защото просто не съм такава. По-весела съм, страня от проблемите. Например, Александра е моя приятелка и до ден-днешен, но въпреки всичко не заех страна, докато бях в имението. За мен беше обидно, че и от едната, и от другата страна, момичетата постоянно се обиждат, нараняват с разни грозни думи. Това не ми е в природата.

- Май някои бяха способни да минат всякакви граници, само и само да привлекат вниманието на Виктор… Това допустимо ли е за теб?

- На мен през цялото време това поведение ми беше странно. Всичките тези обиди. Но и това не е толкова странно, предвид факта колко разностранни момичета сме подбрани във формата. Беше ясно, че влизам на място, където хората са коренно различни от мен в много отношения. Не съм чак толкова скромна, но и в никакъв случай не толкова провокативна.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !