Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Фолк певица се появи по бельо на участие в Добрич

отпечатай новината

03.04.2022 10:46 | Видян 3413 пъти

Фолк певица се появи по бельо на участие в Добрич

Попфолк жанра от години се свързва с разврат, а представителките в бранша минават всякакви граници при облеклата си. Много от тях обичат да си снимат интимни части от тялото, а на участия уж неволно им изкачат гърдите от изрязаното деколте. 

Има една млада певица в бранша, която слага всички колежки в малкия си джоб и ходи гола на участията си. По бельо се появи да пее в нощен клуб в Добрич. 

Става въпрос за певицата Ванеса, която се подвизава под псевдонима Малката. Тя е от каталога на скандалния композитор Николай Пашев, сочен за един от виновниците за психическия срив на покойния Денис Теофиков. 

 

Неговата певица се разсъблича на сцената и докато едни виждат сексапил, други са потресени от вулгарните дрипи, с които се навлича напористата звезда. Прави впечатление, че певицата демонстрира вулгарни поведение откакто е в каталога на Пашев, преди това е сочена за възпитано момиче. Явно това са някакви изисквания от продуцента към изпълнителя. 

Наши източници издават, че композиторът умишлено кара артистите си да показват гола гръд, а тоалетите им да са "взети назаем" от някой стриптийз бар. Не случайно и певицата Данна, която няма още 18 години, се натъпка със силикон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !