Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Постоянен арест за Нико Тупарев...

Прокуратурата поиска постоянен арест за Нико Тупарев,...

Гледаме Александър Сано в Отдел Фалшива самоличност

отпечатай новината

06.04.2022 21:10 | Видян 824 пъти

Гледаме Александър Сано в Отдел Фалшива самоличност

От тази вечер БНТ 1 започва да излъчва четвърти сезон на сериала Отдел Фалшива самоличност, който всяка делнична вечер пренася зрителите в секретния свят на френските тайни служби. В предстоящите епизоди отново ще видим силно българско присъствие в лицето на актьорите Александър Сано и Миглен Мирчев.

 

В основата на сюжета в четвъртия сезон е спасяването на Малотрю от руските служби и озоваването му в Москва. Той получава предложение за внедряване на компютърен гений в руския Център 21 за изкуствен интелект. От своя страна, Марина започва работа като сеизмолог в руския институт Булгаков и установява контакт с компютърните гении от Център 21.

 

Българската звезда Александър Сано влиза в ролята на хакера Игор, с когото се сблъсква компютърният специалист Сезар, познат в Москва под самоличността Силвен Еленщайн. Отдел Фалшива самоличност проследява дейността на френското разузнаване и Главната дирекция за външна сигурност на Франция. Снимките на шпионския политически трилър са реализирани във Франция, Алжир, Сирия и Иран.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !