Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Венета: Станах водеща, защото съм много мързелива

отпечатай новината

01.02.2008 09:00 | Видян 12607 пъти | Гласували 2

Венета: Станах водеща, защото съм много мързелива

Венета, била ли си неподготвена за интервю?

Подготвям се само за интервютата в студиото, а за външните снимки - не, просто защото не знам кого ще срещна и какво ще се случи. Но когато съм поканила гост в студиото, държа аз да водя разговора и никога не оставям нещата на случайността.

Какво ще си помислиш, ако някой ти каже, че ще направи с теб интервю в стил Венета Райкова?

Не обичам да давам интервюта, просто защото няма какво толкова интересно да кажа на хората. Затова, когато се съглася да го направя, предпочитам човекът срещу мен да има собствен стил и да направи собственото си интервю. За съжаление обаче напоследък попадам все на имитации на Венета Райкова, което не води до нищо добро. Не се по-лучава абсолютно нищо, защото аз не поддавам на имитации. Странно как се получи, че снимките за това интервю ги правим на 1 юни – на тази дата преди 15 години аз започнах работа във вестник Хайлайф. Това е първият работен ден в трудовата ми книжка! Още от първата статия, от първото интервю, което направих, чак до ден днешен зрителите и читателите виждат моя стил. Никой не ме е учил, аз дори не съм завършила журналистика. Сама се създадох и стилът Венета Райкова, за който ти ме питаш, не е лесен за подражание. Виждам, че много момичета сега ме имитират, но това е пагубно за тяхната кариера. По-добре е да създадат собствен стил, вместо да имитират моя, за да ги забележат хората. Освен това никой не може да има моята кариера, защото не е имал моя живот! Моята кариера е изградена не само от наградите, които съм получавала, но и от шамарите, които изядох за тези 15 години. Именно те ме направиха толкова смела и силна!

Кога за последно някой се направи, че не те познава или не отговори на поздрава ти?

Не си спомням такъв случай! Напротив, дори непознати хора идват да ме поздравяват!

Чувствала ли си се жертва на нещо или на някого?

Никога!

В какво си се провалила?

В опита ми да приготвям десерти.

Кога си била най-разголена?

В къщата на Биг Брадър.

А защо се снима гола?

За пари.

Взе ли пари за участието си в Биг Брадър?

Да, взела съм.

Ще опитам още един въпрос в стил Венета Райкова, все пак – ти била ли си с женен мъж?

Не.

Защо реши да възродиш конкурса Мини Мис България?

Искам да дам шанс на още едно момиче да повярва в мечтите си, така както и аз повярвах през лятото на 1992 г. За осъществяването на това мое желание много ми помогнаха продуцентите на Горещо – Телеман. Още от януари започнахме да подготвяме кастингите и майсторските класове, които сега зрителите на  Горещо имаха възможност да гледат през май и началото на юни. Аз заплатих лиценза за 10 години, но сама не можах да се справя с организацията и, както се получи миналата година, кон-курс нямаше. Затова пък тази година с тяхна помощ направихме един много добър телевизионен продукт, от кой-то пари не спечелихме, но направихме висок рейтинг!

Какви са предимствата на жените с размер petite?

Предимствата и недостатъците не се крият в ръста на жената, а в мозъка й!

Какво никога не би облякла с оглед на ръста и килограмите си?

Не съм претенциозна относно облеклото си. В ежедневието предпочитам дънки и някаква блуза, а за студиото ми носят дрехи от бутик Авеню и винаги собстеничката на бутика – Джина (сестра на починалия астролог Иван Станчев ) ме изненадва приятно с някоя елегантна рокля!

Какво не харесваш в себе си – във външния вид и в характера?

С риск да прозвучи нескромно ще отговоря, че харесвам всичко... Научих се да живея в мир със себе си и да се радвам на живота такъв, какъвто е!

Кога си била разочарована от себе си?

Когато не успея да направя  Престиж... Гледах един филм с такова заглавие преди няколко месеца... Разказваше се за едни фокусници. И там обясняват какво е престиж – всеки фокус започва с отвличане на вниманието на зрителите – фокусникът говори, ръкомаха и т.н. Втората част е, когато фокусникът накара канарчето да изчезне и цялата публика ръкопляска доволно. Но най-добрият фокусник прави престиж – кара канарчето да се появи отново! Това ми е тайната за Горещо – всеки път искам да правя Престиж! Но понякога (добре, че е рядко) фокусът не ми се получава и тогава съм много разочарована от себе си.

Започна ли да премълчаваш след Биг Брадър?

Нямам право да премълчавам – хората очакват от мен да говоря още повече и по-скандални неща! Непрекъснато ми казват, че аз съм последната им надежда, че има хора в тая държава , които говорят истината, без да се притесняват какво ще им струва това! Дори ме молят да вляза в политиката, за да изкарам мръсните ризи и на политиците!

Каква щеше да станеш, ако не беше тв водеща?

Станах водеща, защото съм много мързелива и не ме бива за нищо друго, освен да седя на един стол и да задавам въпроси!

Коя е любимата ти beauty процедура?

Всяка седмица ходя в anti-ageing център Dermapro, където д-р Коева ми определя каква процедура да си направя – пилинг, photo rejuvenation или нещо друго. Слагала съм си и ботокс на челото ня-колко пъти.

Ти си още млада, да не би да те е страх от старостта?

Не, просто д-р Коева е много мила и обичам да ми обръщат внимание. Всяка седмица ходя също и на масаж на врата и на гърба, защото ми се схващат и ме болят. Правя си също и вендузи – това е нещо като чаша, с която ти отлепват кожата на гърба. Много е болезнено, но също помага срещу схващане. Към тайните добявам и козметиката на Ester Lauder.

Тишо не те ли масажира?

Не, въобще не обича.

Какво показва твоят опит – вярно ли е, че любовта променя човека?

За съжаление го променя – към лошо! Кара го да прави компромиси, да се откаже от себе си и накрая една сутрин се събуждаш, мразейки се и си казваш - и за какво ми беше всичко това?!

Не е ли парадокс известна светска журналистка да се омъжи тайно в село Бели Осъм?

Да, парадокс е.

И защо го направи?

Защото ми се стори забавно!

Кога за последно плака?

Преди малко...

автор: Сп. Easy

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !